Friday, May 28, 2010

Εσείς είστε της ουσίας ή της επιφάνειας;

Χτες ήμουν very busy και αύριο I am throwing a barbecue-cocktail party κι ας λένε όλοι ότι αυτά τα δυο δεν συνδυάζονται. Έχω theme passion for fashion αλα μπρατσέτα με σουβλάκι και τζατζίκι. Καταλαβαίνεται, φοβερές προετοιμασίες, κι αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν κατάφερα να πιω ένα Cosmopolitan στα γρήγορα με την Carrie και τις άλλες.

Ίσως την Κυριακή, μετά που θα ξεπροβοδίσω όσους διανυκτερεύσουν στην έπαυλη του Great Gatsby να καταφέρω να πεταχτώ να δω το πασάλειμα ή μεγαλούργημα του Michael Patrick King --που είχε γράψει άπειρα επεισόδια της σειράς και μερικά από τα αγαπημένα μου, namely τα επεισόδια με την περιπέτεια της Carrie στο Παρίσι, ναι, καλέ, εδώ δίπλα-- μήπως και καταλάβω πως τα στιλιστικά πορίσματα που έβγαζα τότε παρέα με τις αδερφές μου έχουν καταφέρει να μεταλλαχθούν και να το γυρίσουν πλέον προς το επειδικτικό glam που είναι και λίγο sad κακά τα ψέμματα.

Λίγο ψυχανεμίζομαι, εμπιστευόμενη διάφορους που πρόλαβαν να δουν και να πονέσουν, ότι θα πληγωθώ, αλλά θα κάνω πως δεν το καταλαβαίνω, γιατί θέλω να μείνω με την ωραία ανάμνηση των έξυπνων και ανεξάρτητων κοριτσιών που αλλάζουν gorgeous date κάθε εβδομάδα, αν όχι δεύτερη εβδομάδα και όταν τρώνε τα μούτρα τους ίσα που κλαίνε για να μην τρέξει η μάσκαρα και την επόμενη μέρα τρώνε ένα γερό πρωϊνό και οι τέσσερις μαζί και κάνουν βουντού στον αθεόφοβο. Αχ, φοβάμαι πως μπορεί να είναι πολύ κακό, ακόμη και προσβλητικό, όπως υποστηρίζει σθεναρά ο τύπος στο Salon, αλλά πόσο εύκολα μπορεί κανείς να ξεφορτωθεί τις αδυναμίες του; Καθόλου, αλλά τάχα είναι πρέπον να επιτρέπει κανείς τις αδυναμίες του να γελάνε στα μούτρα του; Ίσως και όχι, όμως δε μπορώ να μην βεβαιωθώ για όλ' αυτά ιδίοις όμμασι.

Bonus τραβάτε-με-κι-ας-κλαίω πρόταση: Ομολογώ ότι ίσως είναι δείγμα παραφροσύνης να επιμένω πως ίσως υπάρχει σωτηρία, ακόμη και οι αφίσες μου φαίνονται εχμ κάπως...dumb, indeed. Όπως αυτή εδώ πάνω, ένα συνονθύλευμα επιδειξιομανίας και εκζήτησης, μπαρόκ οργασμού στρας και ψεύτικης γυαλιστερής επιφάνειας. Whatever, they used to kick ass, these girls.

No comments: