Tuesday, February 06, 2007

Ο Hugh Grant το ρίχνει στο τραγούδι

Φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος, εκτός από σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς θα μας φιλέψει και με τη γοητεία του μπιρμπιλομάτη Άγγλου σε ρόλο ξεπεσμένου ποπ σταρ που θέλει ν’ ανέβει και πάλι στον αφρό. Και είναι μια βασίλισσα της ποπ “bigger than Britney and Christina put together” που θα του δώσει αυτή την ευκαιρία και ένα girl next door που θα τον βοηθήσει να τα καταφέρει.

Ένα hardcore chick flick που συνδυάζει σε ίσες δόσεις ρομάντζο και κωμωδία, Hugh Grant και Drew Barrymore και μια ακόμη μικρή δόση από μια πρωτοεμφανιζόμενη, ονόματι Haley Bennett, που δεν περνάει ακριβώς απαρατήρητη. Όμως το βασικό ατού του Music and Lyrics είναι ότι ο Hugh μεταμορφώνεται σε αοιδό για τις ανάγκες της ταινίας και ερμηνεύει όλα τα γλυκερά και γνώριμα στο αυτί τραγουδάκια του soundtrack. Ήδη οι τίτλοι μαρτυρούν το άνευρο αμερικάνικο love-for-ever που τα διέπει, αλλά αν ακούσεις τη φωνούλα του Hugh, σίγουρα θα πεις ότι δεν τα πήγε και άσχημα. Ειδικά εκεί που τραγουδάει: Pop! Goes my heart (δεν είναι σα να λέμε, Μπαμ, και κάτω ;) Σε όποιον πάντως αρέσουν οι Girls Aloud θα χαρούν να ακούν την ξανθιά οπτασία Bennet να τραγουδάει Buddhas Delight.

Δηλαδή, η Drew που απλώς ποτίζει τα φυτά του Hugh θα τον συνδράμει στην προσπάθειά του να γράψει ένα νέο σουξέ για την ποπ ντίβα και κάπου εκεί θα προκύψει έρωτας. Αν δε σας έπεισα, δείτε τουλάχιστον το trailer, έχει γέλιο: o Hugh ντυμένος σε μόδα ’80s να χτυπιέται σαν τρελός σε κουλούς ρυθμούς και βεβαίως, να τραγουδάει.


2 comments:

cheaptalk said...

Έχουμε μια συνέντευξη του Marc Lawrence "αποκλειστική" από τη Village. Δεν έλεγες να στη δώσουμε αφού σ' άρεσε τόσο.

Stylianee said...

ti ehasa...de tha ti vgalete eseis na enimerotho?