Thursday, January 25, 2007

I fell in love with Aishwarya Rai

In 11th of this month her film Guru premiered in Toronto. The Last Region, where she plays along Colin Firth is long awaited—not exactly because it is masterly crafted. Her upcoming marriage to co-star Abhishek Bachchan makes her fans sad back home in Bombay. Is that why search engines are mad about her?

Από το 1994 που στέφθηκε Miss World αφήνοντας πίσω τα όνειρά της για καριέρα στην αρχιτεκτονική μέχρι σήμερα που είναι η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του Bollywood—που προσπαθεί να πιάσει και το Hollywood στα δίχτυα της—η Aishwarya Rai κατάφερε να γίνει η πρώτη Ινδή ηθοποιός που την ξέρουμε με το όνομά της. Η οπτασία με τα γκριζο-πρασινο-μπλε μάτια μου φαινόταν ότι είχε υπερβολικό couleur locale μέχρι σήμερα, για να ασχοληθώ. Την αγνοούσα επιδεικτικά, ακόμη και όταν η Gurinder Chadha την διάλεξε για το Bride and Prejudice, δεν ασχολήθηκα με τα Dhoom, ούτε φυσικά με το Mistress of Spices. Ούτε όταν η Aishwarya έκανε εξώφυλλο για το Time Magazine, όταν διατέλεσε μέλος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ των Κανών(και έβγαζε μούρλια φώτος με την Laetitia Casta) ή όταν της έφτιαξαν χαζο-ομοίωμα στο Madame Tussauds κατάφερα να συγκινηθώ.

Σήμερα το yahoo με ανάγκασε να δω βιντεάκια της. Κατέληξα να τα δω όλα από καμιά δεκαριά φορές και να αποφασίσω ότι πρέπει να κάνω βουντού στον αρραβωνιαστικό της. Η Aishwarya, που κάποιος την περιέγραψε ως the Greek Goddess with the soul of an Indian, αξίζει κάτι καλύτερο από έναν μπολυγουντοηθοποιό. Θα καταφέρω άραγε να αποτρέψω αυτό το γάμο;

1 comment:

floudion said...

Άλλαξε κάτι από την τελευταία φορά που σε είδα;